4 bedrijfsauto's op groengas

29-07-2011

schilders de vries bestelt 4 bedrijfswagens op groengas

vandaag heeft schilders de vries 4 bedrijfswagens op groengas besteld. samen met de 2 andere bedrijfswagens op groengas is nu 25% van het wagenpark praktisch klimaatneutraal. de rest volgt in snel tempo. binnen maximaal 5 jaar hopen we volledig klimaatneutraal te kunnen rijden.

transport is 1 van de belangrijkste factoren als het gaat om onze milieubelasting. dat blijkt onder andere uit een onderzoek naar de milieueffecten van schilderonderhoud. dat is ook 1 van de redenen waarom we ons wagenpark prioriteit geven. groengas is een mooie manier om praktisch klimaatneutraal te rijden. we hadden al een goede ervaring met het rijden op aardgas. het is niet duurder en in de praktijk heeft het bewezen betrouwbaar en praktisch bruikbaar te zijn. daarom nu de volgende stappen. en het mooie is dat groengas steeds beter verkrijgbaar is. en nu met de subsidie van de overheid is het zelfs goedkoper dan een traditionele diesel.

nieuwe bedrijfswagen op groengas

elektrisch

ook willen we zo snel mogelijk ervaring opdoen met elektrisch rijden. elektrisch rijden met groene stroom is naar onze mening de beste vorm van vervoer voor ons bedrijf. we willen in eerste instantie een elektrische bedrijfswagen in gaan zetten en een personenwagen. we zijn nu bezig om te kijken of we de business case gesloten kunnen krijgen.

kijk voor meer info op de site van renault

renault kangoo ze