promotiedagen noord nederland

08-11-2011

schilders de vries in het duurzame "broeinest"

ook dit jaar is schilders de vries weer present op de promotiedagen. we doen, als cradlekring noord partner, namelijk mee met een nieuw initiatief: het greenhouse. deze broeikas huisvest een aantal koplopers op het gebied van duurzaamheid als het gaat om kennis, praktische toepassingen en uniek ondernemerschap. we willen duurzame innovatie concreet en tastbaar maken door regionale voorbeelden zoals wijzelf te laten horen, zien, ruiken en voelen. daarnaast willen wij samen met u nieuwe ideeën ontwikkelen, zodat ook u van duurzaamheid kan profiteren.

de stand is een ware bezienswaardigheid: het greenhouse is modulair ontworpen en gemaakt van houten elementen die worden verbonden door stalen verbindingselementen. na gebruik als beursstand kan van de elementen weer iets anders gemaakt worden, bijvoorbeeld een bank, boekenkast of stoel. ontwerper melle koot (cradlekring noord partner en duurzaamste ondernemer gemeente groningen 2010) noemt het greenhouse “de tastbare uitvoering van een ultieme duurzame ontwerpmethodiek’”. de onderdelen worden onder de merknaam make-a-new geproduceerd in samenwerking met sociale werkvoorziening en reïntegratiebedrijf ability. vanzelfsprekend is het greenhouse ook duurzaam en innovatief ingericht.

ongetwijfeld bent u bekend met de drie p’s van het ondernemerschap: people, planet en profit. wij als schilders de vries willen daar graag een vierde p aan toevoegen: pleasure. werken in een onderneming moet immers ook plezierig en stimulerend zijn! wij willen u graag tijdens de promotiedagen laten zien hoe wij deze vier p’s binnen ons bedrijf hebben ingevuld.

verdienen door goed te zijn voor mens, natuur en milieu, en er ook nog lol aan hebben, dat zou toch fantastisch voor iedereen zijn. het greenhouse laat zien dat het kan; gewoon een kwestie van beginnen! dus maak op 8 en 9 november tijd vrij om u in het greenhouse te komen verwarmen en verrijken aan duurzame en innovatieve initiatieven!

tot ziens op de promotiedagen!

kijk hier voor het artikel over het greenhouse in het beursmagazine: Download Magazine webversie 33.pdf

loatie: martiniplaza groningen

datum: 8 en 9 november
plaats: hal expo 1, standnummers 6203 t/m 6208
website: http://www.promotiedagen.nl/

voor gratis toegangskaarten: myrthe@schildersdevries.nl