vca certificaat

20-03-2014

audit goed doorstaan

recent hebben we weer een audit gehad om ons vca systeem te hercertificeren. deze test hebben we met glans doorstaan.

onder de indruk

de auditor van C+ Cerfificering BV was vooral onder de indruk van de structurele manier waarop schilders de vries omgaat met onderwijs. de resultaten van de schilders de vries academy zijn duidelijk zichtbaar.

op het onderdeel 4.2: "Heeft het bedrijf een programma voor het verbeteren van het vgm-bewustzijn en vgm-gedrag?" werden dan ook punten gescoord. heel bijzonder dat een bedrijf op dit punt scoort.

via het onderwijsprogramma maakte het bedrijf aantoonbaar bezig te zijn met "het bevorderen van vgm-bewustzijn en het gedrag van de medewerker richten op het voorkomen van ongevallen en letsels".

trots

bewustzijn en gedrag zijn volgens directeur roelof de vries ook de belangrijkste pijlers van het vgm beleid. je kunt nog net zo goed en veilig materieel inzetten en mooie procedures hebben, maar veiligheid zit vooral tussen de oren van de professional die soms onder risicovolle omstandigeheden moet werken. daarom zijn we er ook bijzonder trots op op dit onderdeel punten te hebben gescoord.

onze werknemers zijn ons kapitaal, daar investeren we graag in. dat past ook in ons duurzaamheidsbeleid: goed opgeleide onderhoudsprofessionals in eigen dienst. zij zijn ons visitekaartje.