hoofd financiën, personeel en procesmanagement

voor onze vestging groningen zijn wij op zoek naar een hoofd financiën, personeel en procesmanagement

waar kom je te werken?

schilders de vries is een toonaangevend en innovatief familiebedrijf werkzaam in de drie noordelijke provincies. wij zien het als een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de bestaande bebouwde omgeving en leveren hierbij vakwerk op duurzame en sociale wijze. opdrachtgevers kennen ons als een creatief, professioneel en betrouwbaar bedrijf. we kijken verder dan onze neus lang is en stellen ons ontzorgend op. opdrachtgevers kunnen rekenen op onze integriteit en no-nonsense mentaliteit.

wat houdt de functie in?

Als hoofd fpp ben je verantwoordelijk voor het faciliteren van het gehele interne werkproces; van offerte tot factuur en afhandeling ondersteun je administratief en automatiseringstechnisch het primaire proces. Je bent verantwoordelijk voor het glad laten verlopen de financiële-, en projectadministratie, waarbij gedacht kan worden aan verloning, boekhouding, jaarwerk, btw aangiftes, debiteuren/crediteurenbeheer, financiële prognoses en beheer van de bank.
je bent een spin in het web; je signaleert en controleert, coacht collega’s teneinde de werkprocessen te optimaliseren. daarnaast speel je een grote rol in het analyseren en signaleren van (financiële) ontwikkelingen in de markt, waarbij je directie actief adviseert. ook automatisering is een belangrijke taak behorende bij je functie. je bent daarnaast direct leidinggevende van twee medewerkers.

de volgende zaken zijn voor ons belangrijk:

  • kennis van exact (globe en synergy) is een vereiste.
  • je werkt samen in de keten van klanten, leveranciers, opdrachtgevers en collega’s. je ondersteunt hierbij het primaire proces, zowel administratief als in de cloud. een goede communicatie is hierbij van groot belang.
  • je hebt kennis van eerdergenoemde taken en hebt hierbij (aantoonbare) affiniteit met duurzaamheid en sociaal ondernemen.
  • je durft bij het uitvoeren van je werkzaamheden verder te kijken dan de grenzen van de administratie en draagt actief bij aan het verbeteren en automatiseren van ons primaire proces. dit op resultaatgerichte wijze.
  • je onderschrijft het belang van maatwerk en past dit ook zo veel mogelijk toe.
  • je beschikt over een ruime blik en bent creatief in jouw aanpak.
  • je bent klant- en resultaatgericht en je denkt in kansen en mogelijkheden. je bent ons visitekaartje richting personeel,  klanten en opdrachtgevers; je bent pas tevreden wanneer de klant tevreden is.
  • je bent empathisch en openminded en motiveert collega’s het maximale uit zichzelf te halen. je begeleidt en coacht de medewerkers binnen je team. je stimuleert het nemen van verantwoordelijkheid en schept randvoorwaarden voor persoonlijke groei. goed voorbeeld doet hierbij volgen.
  • je herkent de volgende competenties in jezelf: gedreven, vakkundig, klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, hbo werk- en denkniveau.

wat bieden we je?

je komt te werken op de afdeling financiën, personeel en proces, waarbij je met veel vrijheid je functie (zelfstandig) kunt invullen en vormgeven. we werken met een klein team van vaste medewerkers en bieden je een dynamische en fijne werkomgeving waar ontwikkeling en innovatie centraal staat. je krijgt een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede ontwikkelmogelijkheden. bij ons werkt iedereen op basis van een vast arbeidscontract.

is bovenstaande wat voor jou? reageer dan nu!

stuur je cv met motivatie voor 11 juli 2018 naar myrthe de vries: myrthe@schildersdevries.nl of bel naar 06-55858385