zakelijk

creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid; constante drang naar innovatie

schilders de vries, altijd een strak idee! is ons motto. dat geeft aan dat het niet zomaar een doorsnee (schilders)bedrijf is. het vakkundige team is altijd bezig om dingen net even anders, slimmer, meer onderscheidend en duurzamer te doen.

het bedrijf bestaat ruim 75 jaar, bruist van energie en is constant in ontwikkeling.

schilders de vries zoekt continu naar het beste voor de klanten. met nieuwe producten, efficiëntere processen, betere procedures, goed opgeleide en gemotiveerde mensen.

de afgelopen jaren draaiden om ontwikkeling van totaalonderhoud, resultaatgericht onderhoud en uitbanning van winterwerkloosheid in het bedrijf.

de nieuwste innovatie is dat schilders de vries samen met vier collega-bedrijven de toepasbaarheid van het ‘cradle to cradle-ontwerpprincipe’ (afval = voedsel) gaat onderzoeken bij (groot)onderhoud en renovatie. 

forse besparingen

steeds weer wordt duidelijk dat door een intensieve samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer forse besparingen zijn te realiseren. of dit nu is door slimme eenmalige plannen of door samenwerking over een langere periode: we kunnen besparingen realiseren tot 30% ten opzichte van een traditionele aanpak.

hogere kwaliteit

en door een die slimme aanpak leidt de kwaliteit er niet onder. integendeel de kwaliteit gaat juist omhoog. gelijktijdig wordt het milieu meer ontzien.

samenwerken vanuit vertrouwen

samenwerken is essentieel voor deze aanpak. samen werken aan een optimaal resultaat. optimaal voor beide partijen. optimaal resultaat voor de opdrachtgever, continiuiteit voor de opdrachtnemer. daarvoor is vertrouwen nodig.

geert mak hield de raiffeisenlezing 2004 over "de mercator sapiens anno 2004" over eenzaamheid, moed en vertrouwen: hollands glorie werd gebouwd op wederzijds vertrouwen.

mak besloot als volgt: Ik zou een krachtig pleidooi willen voeren voor een houding die volstrekt niet populair is in deze tijd. Ik zou willen pleiten voor eerlijkheid om de onoverzichtelijkheid en complexiteit van deze wereld onder ogen te zien, voor moed om te vertrouwen op de kwaliteit en het inzicht van anderen, voor respect voor inhoud en vakmanschap.

 

08-07-2019

Nieuws

einde surseance van betaling schilders de vries

einde surseance van betaling schilders de vries

vandaag is officieel een einde gekomen aan de surseance van betaling...

lees verder »

aanmelden nieuwsbrief zakelijk