integraal onderhoud

een gebouw bestaat uit meerdere onderdelen. bijna altijd hebben deze een verschillende onderhoudsfrequentie. slim combineren van onderhoudshandelingen kan sterk kostenbesparend zijn. vooral als dure maatregelen moeten worden genomen voor de bereikbaarheid. te vaak zien we dat in het ene jaar de kozijnen worden geschilderd (met een dure steiger) en het jaar daarop de gevels worden gereinigd en gevoegd (met wederom een dure steiger). dat kan slimmer en vooral goedkoper. en bovendien beperkt het de overlast voor de gebruikers.

schilders de vries is bekend is met alle facetten van gevelonderhoud. en voor disciplines die we niet zelf in huis hebben werken we samen met andere specialisten. die samenwerkingsverbanden zijn meestal langdurend. zodat we weten wat we aan elkaar hebben en op elkaar kunnen rekenen.

we hebben veel ervaring in groot onderhoud en renovatie. onze aanpak is erop gericht om met een vast compact team van een beperkt aantal gespecialiseerde medewerkers de werkzaamheden uit te voeren. we ontwerpen het uitvoeringsproces zo dat er minimale overlast is voor de gebruikers. verder zorgen we voor goede communicatie met alle betrokkenen. op deze manier garanderen wij een efficient uitvoeringsproces.